Om dig

Det handlar om ditt företag, din förening, dina kollegor eller dina gäster

 

Konferens, hotell, restaurang, fest eller catering. Oavsett vad du behöver så vill vi erbjuda dig toppkvalitet till bra priser, oavsett vid vilket tillfälle du önskar. Kombinera från våra paket, menyer eller tjänster. Om ni har egna ideér så anpassar vi oss gärna.

 

För din fest

Om ni ämnar ställa till med fest så är ,förutom att få en rik och härlig smakupplevesle, ett av huvudskälen att anlita oss att du/ni slipper den tidskrävande matlagningen och kan fokusera på att umgås med era gäster och övriga bestyr. Lokaler, boende och service finns givetvis också på stadshotellet i Säter. Offert?

 

 

 

För ditt företag

Maten är en viktig komponent i alla kundevenemang, konferenser eller firmafester. Därför skall den inte bara vara god, men också genomtänkt och anpassad efter eran träff.

 

Oavsett tillfälle så är det också viktigt att kunna få den service evenemanget fordrar, dvs proffesionell personal, bra logistik och bra lokaler ämnade för ändamålet. Offert?

 

Fokus på dig

Med över 20 år i branchen vet vi att det inte finns några genvägar till bra service. Det krävs kunskap, planering, omsorg och givetvis bra råvaror för att kunna leverera proffesionella konferenser , fester, smakupplevelser och lokaler. Det är precis det vi vill ge dig.

 

Maten som serveras är baserad på närproducerade råvaror . Lojalitet i att stödja lokalt näringsliv och att utveckla landsbygden är viktigt inte bara för oss som bor här utan även för att kunna upprätthålla toppkvalitet.

 

Hör gärna av dig till oss om du har frågor.

 

Vi ser fram emot att ses!

Säter Stadshotell , Västra Långgatan 10, 78330 Säter | Tel: 0225-531 77 | Fax: 0225-509 19 | Epost:info@stadshotelletsater.se